Turkkilainen leipä

20 kpl
Tyrkiske-fladbrød_Lindahls2237
Näitä tarvitset
1 kg vehnäjauhoa
1 dl maitoa
15 g hiivaa
1 muna
5 rkl sokeria
1 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
3 dl vettä
2 dl Salakis turkkilaista jogurttia
Tuotteemme
Valmista ruoka näin

Vaivaa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi n. 5 minuuttia yleiskoneella hiljaisella nopeudella.

Peitä taikina ja anna kohota n. 20 minuuttia huoneenlämmössä.

Jaa taikina 20 osaan ja muotoile pieniksi palloiksi. Peitä pallot ja anna vielä kohota n. 25 minuuttia huoneenlämmössä. Kauli pallot aivan litteiksi. Ripottele kaulitessa pallojen päälle jauhoa, jotta ne irtoavat paremmin pöydästä ja kaulimesta. Paahda leipiä n. 1 minuutin ajan kuivalla ja kuumalla pannulla, kunnes ne kohoavat ja saavat hieman väriä.