Salaatti pikkusalaatista, kevätsipulista, kesäkurpitsasta, herneistä ja rakuunasta

4 hengelle
Salat_af_hjertesalat
Näitä tarvitset
2 pikkusalaattia

1 dl Salakis kreikkalaista jogurttia 

2 rkl karkeaa sinappia 

2 rkl omenaviinietikkaa 

merisuolaa ja pippuria myllystä

1 tl sokeria

4 kevätsipulia

1 kesäkurpitsa

100 g riivittyjä herneitä (myös pakasteherneitä voi käyttää)

1 nippu rakuunaa
Tuotteemme
Valmista ruoka näin

Irrottele ja revi pikkusalaatin lehdet paloiksi ja huuhtele kylmällä vedellä.

Sekoita jogurtti, sinappi, etikka, suola ja pippuri ja mausta ripauksella sokeria.

Huuhtele kevätsipulit ja kesäkurpitsa kylmällä vedellä ja viipaloi ne sen jälkeen hienoiksi suikaleiksi.

Linkoa salaatti salaattilingossa ja laita se salaattikulhoon. Lisää kevätsipuli, kesäkurpitsa, herneet, kastike ja hienonnettu rakuuna. Mausta lopuksi maun mukaan suolalla ja pippurilla.