Sekoita voi, sokeri ja marsipaani pehmeäksi massaksi, lisää kananmunat yksi kerrallaan ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Kääntele joukkoon jauhot ja 1:n sitruunan raastettu kuori ja sekoita hyvin. Voitele irtopohjavuoka voilla ja kaada taikina vuokaan.
Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi, ripottele päälle ruokosokeri ja kaneli ja lado viipaleet taikinan päälle.
Paista kakkua uunissa 170 asteessa 30–35 minuuttia, kunnes se on saanut kauniin pintavärin ja on sisältä kypsä. Ota kakku uunista ja anna sen jäähtyä ennen leikkaamista ja tarjoilua.
Kakun voi leipoa päivää ennen tarjoilua, koska se säilyttää hyvin mehevyytensä.
Jogurttikreemi sitruunalla ja hunajalla maustettuna
Sekoita jogurtti, 1:n sitruunan raastettu kuori ja mehu sekä tomusokeri tasaiseksi kreemiksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria ja sitruunankuorta. Tarjoile jäähtyneen kakun kanssa.