Lisää korppujauhot ja maito kulhoon ja anna korppujauhojen turvota.
Sekoita toisessa kulhossa jauheliha, suola, pippuri, kananmuna, hienonnettu minttu, jauhetut pinjansiemenet, juustokumina, chili ja 1:n sitruunan kuori.
Lisää lopuksi turvonneet korppujauhot jauhelihan joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna jauhelihataikinan vetäytyä jääkaapissa 20 minuuttia.
Muotoile taikinasta 12–16 lihapullaa.
Paista lihapullia pannulla noin 30 sekuntia kaikilta puolilta, jotta ne saavat ruskean pinnan, mutta ovat vielä meheviä sisältä.
Tarjoile lihapullat papujen kanssa.
Papuja jogurttikastikkeessa
Poista pavuista kannat ja huuhtele kylmällä vedellä.
Kiehauta suolalla maustettu vesi kattilassa ja keitä papuja 1–2 minuuttia niiden koon mukaan. Papujen tulee olla kypsiä, mutta vielä hieman rapeita.
Ota pavut pois kiehuvasta vedessä ja siirrä ne suoraan kylmään veteen, jotta kypsyminen loppuu.
Laita pavut siivilään ja valuta huolellisesti.
Sekoita jogurtti, 1:n sitruunan raastettu kuori ja mehu, hunaja, raastettu muskottipähkinä, hieman suolaa ja pippuria sekä hienonnettu persilja kastikkeeksi.
Kääntele pavut kastikkeeseen ja siirrä tarjoiluastiaan. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Tarjoile lihapullien lisukkeena.