• Turkkilainen jogurtti
  • Kreikkalainen jogurtti
  • Muu

Salakis Turkkilainen jogurtti 10% sopii moneen tarkoitukseen

Turkkilainen jogurtti on mieto, miellyttävän hapan ja koostumukseltaan kermainen. Se sopii hyvin yleisjogurtiksi, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin. Sopii ihanasti aamupalaksi tai välipalaksi sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Täydellinen salaattikastikkeisiin, kylmiin kastikkeisiin ja jälkiruokiin. Jos haluat leipoa mehukasta ja hyvin säilyvää leipää, voit korvata voin ja nesteet kokonaan tai osittain turkkilaisella jogurtilla. Voit käyttää sitä myös sellaiseen ruoanlaittoon, jossa jogurtti lämmitetään, mutta sitä ei keitetä.

Turkkilainen jogurtti 10% on hyvä vaihtoehto rasvaisemmille tuotteille, kuten smetanalle, ranskankermalle ja majoneesille. Vaihda jogurttiin ja nauti raikkaasta mausta. Happamuutensa ansiosta jogurtti sopii mainiosti ruokiin, joissa on happamia ainesosia, kuten tomaattipohjaisille pataruoille. Jogurtti tuo raikkautta ja loistavaa vastapainoa makeille ainesosille.

Vinkki: Voit keittää turkkilaista jogurttia ilman että se juoksettuu, jos sekoitat siihen ensin hieman Maizenaa tai muuta maissitärkkelystä.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma, hapate.

Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa 528 kj/129 kcal

Rasvaa 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,6 g

Hiilihydraatteja 5,1 g
josta sokereita 5,1 g

Proteiinia 4,2 g

Suolaa 0,13 g

Laktoosia: 4,8 g

Pakkauskoot 500 g, 1 kg ja 5 kg.

Salakis Turkkilainen jogurtti 10%, luomu – mieto ja kermainen

Tämä luomujogurtti on muiden turkkilaisten jogurttilaatujemme tapaan maultaan mieto, miellyttävän hapan ja koostumukseltaan kermainen. Se sopii hyvin yleisjogurtiksi, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin. Sopii ihanasti aamupalaksi tai välipalaksi sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Täydellinen salaattikastikkeisiin, kylmiin kastikkeisiin ja jälkiruokiin. Jos haluat leipoa mehukasta ja hyvin säilyvää leipää, voit korvata voin ja nesteet kokonaan tai osittain turkkilaisella jogurtilla. Voit käyttää sitä myös sellaiseen ruoanlaittoon, jossa jogurtti lämmitetään, mutta sitä ei keitetä.

Turkkilainen luomujogurtti 10% on hyvä vaihtoehto rasvaisemmille tuotteille, kuten smetanalle, ranskankermalle ja majoneesille. Vaihda jogurttiin ja nauti raikkaasta mausta. Happamuutensa ansiosta jogurtti sopii mainiosti ruokiin, joissa on happamia ainesosia, kuten tomaattipohjaisille pataruoille. Jogurtti tuo raikkautta ja loistavaa vastapainoa makeille ainesosille.

Vinkki: Voit keittää turkkilaista jogurttia ilman että se juoksettuu, jos sekoitat siihen ensin hieman Maizenaa tai muuta maissitärkkelystä.

Ainesosat: Korkeapastöroitu ja homogenoitu luomumaito, pastöroitu ja homogenoitu luomukerma, luomumaitoproteiini, hapate.

Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 520 kj/125 kcal

Rasvaa 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,6 g

Hiilihydraatteja 4,3 g
josta sokereita 4,3 g

Proteiinia 3,9 g

Suolaa 0,10 g

Laktoosia: 4,1 g

Pakkauskoko 1 kg

Salakis Turkkilainen jogurtti 3,5% – hyvä maku ja vähemmän rasvaa

Vain 3,5 % rasvaa. Mieto, miellyttävän hapan ja alhaisesta rasvaprosentistaan huolimatta koostumukseltaan kermainen. Sopii ihanasti aamupalaksi tai välipalaksi sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Sopii kylmiin kastikkeisiin, seoksiin, jälkiruokiin, leivontaan ja sellaiseen ruoanlaittoon, jossa jogurtti lämmitetään mutta sitä ei keitetä.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma, hapate.

Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 291 kj/70 kcal

Rasvaa 3,5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,3 g

Hiilihydraatteja 5,5 g
josta sokereita 5,5 g

Proteiinia 4 g

Suolaa 0,13 g

Laktoosia: 5,2 g

Pakkauskoko 1 kg

Salakis Turkkilainen jogurtti 10%, laktoositon

Laktoositon jogurtti, joka on mieto, miellyttävän hapan ja koostumukseltaan kermainen. Se sopii hyvin yleisjogurtiksi, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin. Sopii ihanasti aamupalaksi tai välipalaksi sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa nautittavaksi. Täydellinen salaattikastikkeisiin, kylmiin kastikkeisiin ja jälkiruokiin. Jos haluat leipoa mehukasta ja hyvin säilyvää leipää, voit korvata voin ja nesteet kokonaan tai osittain turkkilaisella jogurtilla. Voit käyttää sitä myös sellaiseen ruoanlaittoon, jossa jogurtti lämmitetään, mutta sitä ei keitetä.

Turkkilainen laktoositon jogurtti 10% on hyvä vaihtoehto rasvaisemmille tuotteille, kuten smetanalle, ranskankermalle ja majoneesille. Vaihda jogurttiin ja nauti raikkaasta mausta. Happamuutensa ansiosta jogurtti sopii mainiosti ruokiin, joissa on happamia ainesosia, kuten tomaattipohjaisille pataruoille. Jogurtti tuo raikkautta ja loistavaa vastapainoa makeille ainesosille.

Vinkki: Voit keittää turkkilaista jogurttia ilman että se juoksettuu, jos sekoitat siihen ensin hieman Maizenaa tai muuta maissitärkkelystä.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma, hapate, laktaasientsyymi.

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 528 kj/129 kcal
Rasvaa 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,6 g
Hiilihydraatteja 5,1 g
josta sokereita 5,1 g
Proteiinia 4,2 g
Suolaa 0,13 g

Pakkauskoko 1 kg

Salakis Kreikkalainen jogurtti 10% – valmistettu alkuperäisreseptin mukaisesti

Kreikkalaisen jogurtin maku on raikas ja hieman happamampi kuin turkkilaisen jogurtin. Se sisältää myös hieman enemmän proteiinia, joten sen koostumus on kiinteämpi. Sen vuoksi se sopii hyvin tsatsikiin ja muihin seoksiin, joissa käytetään vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Proteiini nimittäin imee pois nesteen, joka niistä muodostuu.

Sopii täydellisesti aamiaiseksi ja välipalaksi, kylmiin ruokiin ja jälkiruokiin sekä kakuntäytteisiin ja makeisiin kreemeihin, joihin se tuo sekä raikastavaa happamuutta että kiinteämpää koostumusta.

Kreikkalainen jogurtti 10% on hyvä vaihtoehto rasvaisemmille tuotteille, kuten smetanalle, ranskankermalle ja majoneesille, erityisesti kun haluat hieman kiinteämmän koostumuksen. Kokeile esimerkiksi vaihtaa osa juustoraasteesta kreikkalaiseen jogurttiin, kun kuorrutat ruokaa. Näin saavutat yhtä hyvän, mutta kevyemmän lopputuloksen.

Vinkki: Voit keittää kreikkalaista jogurttia ilman että se juoksettuu, jos sekoitat siihen ensin hieman Maizenaa tai muuta maissitärkkelystä.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma, hapate.

Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 557 kj/134 kcal

Rasvaa 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,6 g

Hiilihydraatteja 5,8 g
josta sokereita 5,8 g

Proteiinia 5,2 g

Suolaa 0,13 g
Laktoosia: 5,5 g

Pakkauskoot 1 kg ja 5 kg.

Salakis Kreikkalainen jogurtti 10% – nyt luomuna

Kreikkalaisen luomujogurtin maku on raikas ja hieman happamampi kuin turkkilaisen jogurtin. Se sisältää myös hieman enemmän proteiinia, joten sen koostumus on kiinteämpi. Sen vuoksi se sopii hyvin tsatsikiin ja muihin seoksiin, joissa käytetään vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Proteiini nimittäin imee pois nesteen, joka niistä muodostuu. Sopii täydellisesti aamiaiseksi ja välipalaksi, kylmiin ruokiin ja jälkiruokiin sekä kakuntäytteisiin ja makeisiin kreemeihin, joihin se tuo sekä raikastavaa happamuutta että kiinteämpää koostumusta.

Kreikkalainen luomujogurtti 10 % on hyvä vaihtoehto rasvaisemmille tuotteille, kuten smetanalle, ranskankermalle ja majoneesille, erityisesti kun haluat hieman kiinteämmän koostumuksen. Kokeile esimerkiksi vaihtaa osa juustoraasteesta kreikkalaiseen jogurttiin, kun kuorrutat ruokaa. Näin saavutat yhtä hyvän, mutta kevyemmän lopputuloksen.

Vinkki: Voit keittää kreikkalaista jogurttia ilman että se juoksettuu, jos sekoitat siihen ensin hieman Maizenaa tai muuta maissitärkkelystä.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma, hapate.

Ravintosisältö / 100 g:

Energiaa 530 kj/130 kcal

Rasvaa 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,3 g

Hiilihydraatteja 4,1 g
josta sokereita 4,1 g

Proteiinia 4,6 g

Suolaa 0,10 g

Laktoosia: 3,9 g

Pakkauskoko 500 g

Salakis Venäläinen jogurtti 17% – yhtä hyvää kylmänä ja kuumana

Salakis Venäläinen jogurtti sisältää 17 % rasvaa. Tämän vuoksi sen maku on pehmeämpi mutta kuitenkin miedon ja raikkaan hapan. Koostumus on kiinteän kermainen, kuin löysää kermavaahtoa. Se on hyvä vaihtoehto ranskankermalle, kermalle ja smetanalle, joissa kaikissa on enemmän rasvaa.

Yhtä hyvää kylmänä ja kuumana

Venäläinen jogurtti kestää hyvin keittämistä. Se sopii sen vuoksi erityisen hyvin lämpimiin ruokiin, kuten kastikkeisiin ja piirakoihin, koska se kestää korkeita lämpötiloja juoksettumatta tai kokkaroitumatta. Se sopii hyvin myös hapokkaisiin ruokiin, joiden kanssa muut maitotuotteet juoksettuvat helposti.

Venäläinen jogurtti sopii myös kylmiin ruokiin, kuten salaatinkastikkeisiin tai salaattiin majoneesin sijaan sekä wrapien ja pitaleivän kastikkeeksi. Se sopii hyvin myös jälkiruokiin. Jogurtti antaa kiinteän koostumuksen kakuntäytteille, kreemeille, pannacottalle, jäätelölle ja juustoille, jolloin liivatetta tai muita sakeuttamisaineita ei tarvita. Venäläisen jogurtin mieto happamuus antaa täydellistä tasapainoa marjoille, hedelmille ja muulle makealle.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma ja hapate.

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 758 kJ/183 kcal
Rasvaa 17 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 11,1 g
Hiilihydraatteja 4,2 g
josta sokereita 4,2 g
Proteiinia 3,4 g
Suolaa 0,08 g

Pakkauskoko 500 g

Salakis Tzatziki maistuu kesältä ja tuoreelta kurkulta

Tzatziki on klassinen Välimeren jugurttikastike. Se viilentää lämpimänä kesäpäivänä ja tuo talvipäivään muistoja auringosta ja lämmöstä. Maukas Salakis Tzatziki sisältää 19% tuoretta kurkkua. Se sopii grilliherkkujen lisukkeeksi, liharuokien kanssa ja antaa mehevyyttä itse leivottuun leipään. Käytännöllisessä pakkauksessa, jonka voi ottaa mukaan mökille tai veneelle.

Ainesosat: Kevyttuorejuusto 29 % (maito, hapate, juoksute) jogurtti 27 % (maito, maissitärkkelys, hapate), kurkku 19 %, rapsiöljy, vesi, valkosipuli 3 %, sipuli, maissitärkkelys, sokeri, munankeltuainen, suola, etikka, yrtit, sinappi, mausteet, dekstroosi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaani), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), stabilointiaine (pektiini).

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 554 kJ/133 kcal
Rasvaa 10,2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,9 g
Hiilihydraatteja 4,9 g
josta sokereita 3,8 g
Proteiinia 5 g
Suolaa 0,8 g

Pakkauskoko 500 g

Salakis Salaattijuusto tuo parhaat puolet esiin joka ruoasta

Salakis Salaattijuusto valmistetaan lampaanmaidosta. Lampaanmaito antaa juustolle kermaisen koostumuksen ja raikkaan maun. Salaattijuustoa voi käyttää sekä lämpimiin että kylmiin ruokiin; käytä sitä salaatissa, munakkaassa, paneroituna tai kuutioiksi leikattuna herkullisena välipalana.

Ainesosat: Pastöroitu lampaanmaito, suola (2,7 %), hapate.

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 1126 kJ/272 kcal
Rasvaa 22,8 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 16,2 g
Hiilihydraatteja 0,8 g
josta sokereita 0,8 g
Proteiinia 15,7 g
Suolaa 2,75 g

Pakkauskoko 200 g