1. päivä
Paahda mausteita kuivalla pannulla, kunnes ne poksahtelevat, ja murskaa ne huhmarissa. Sekoita mausteet jogurtin, oliiviöljyn, pilkotun valkosipulin, pilkotun inkiväärin ja raastetun sitruunankuoren kanssa.
Leikkaa liha n. 3×3 cm:n kuutioiksi. Kääntele lihapaloja mausteseoksessa ja jätä 12–24 tunniksi jääkaappiin marinoitumaan.
2. päivä
Ruskista liha joka puolelta rapsiöljyssä valurautapadassa ja mausta suolalla ja pippurilla. Puhdista sipuli, lehtiselleri ja fenkoli ja leikkaa ne suuriksi kuutioiksi. Lisää pataan ja ruskista kasviksia noin minuutin ajan. Lisää sitten liemi tai vesi.
Pane pata uuniin 150 asteeseen noin 1½ tunniksi. Sekoita muutaman kerran kypsymisen aikana.
Leikkaa aprikoosit kuutioiksi ja lisää ne pataan viimeisten 15–20 minuutin ajaksi.
Valmistele sillä välin kasvikset, jotka pannaan pataan aivan viimeiseksi. Pese ja kuori porkkanat ja nauriit ja leikkaa ne suuriksi kuutioiksi. Valuta kasvikset perusteellisesti ja kierittele hakatussa mintussa, kirvelissä, hunajassa, suolassa ja pippurissa sekä raastetussa sitruunankuoressa. Lisää pataan ja anna kypsyä viimeiset 5 minuuttia.
Ota tagine pois uunista ja tarjoa suoraan padasta. Nauti tagine leivän ja bulgurin, riisin tai maissin kera.