Paahdettua selleriä granaattiomenan, sitruunan ja jogurtin kera
4
hengelle
Kuori ja paloittele selleri isoiksi paloiksi. Laita selleri uunivuokaan ja kääntele sekaan etikka, hienonnettu timjami, rypsiöljy, suola ja pippuri.
Paista uunissa 10–12 minuuttia 180 asteessa, kunnes selleri on pehmeää, mutta silti vielä rapeaa. Ota selleri uunista ja anna jäähtyä.
Sekoita jogurtti, sitruunan mehu ja raastettu kuori, hunaja ja pippuria.
Halkaise granaattiomena ja naputtele kuorta lusikalla, jotta siemenet irtoavat.
Sekoita paahdettu selleri jogurttikastikkeen, hienonnetun persiljan ja granaattiomenan siemenien kanssa. Laita selleri kulhoon tai tarjoiluastiaan.
Sopii lounassalaatiksi sellaisenaan tai pääruoan lisukkeeksi.