Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään kulhossa. Vatkaa kananmunat ja jogurtti keskenään toisessa kulhossa, lisää siihen kuivat ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan vetäytyä 10 minuuttia.
Kuumenna paistinpannu vähässä öljyssä ja voissa, kaada lettutaikinaa pieninä kasoina pannulle ja paista n. 1—2 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes niiden pinta on kullankeltainen.
Nosta letut paistinpannulta ja toista sama, kunnes kaikki taikina on paistettu. Tarjoile lämpimät letut vadelmasoseen, omenasiirapin ja kurpitsansiemenien kera.
Jogurtti-vadelmasose:
Kaada jogurtti kulhoon, lisää tomusokeri, 100 g vadelmia, hienoksi raastettu sitruunankuori ja sitruunanmehu ja sekoita kauniiksi punaiseksi soseeksi.
Omenasiirappi:
Kaada omenamehu kattilaan ja keitä sitä, kunnes sen määrä on puoliintunut ja muuttunut siirappimaiseksi. Hienonna hiukan kurpitsansiemeniä ja kaada ne siirappiin. Anna siirapin jäähtyä, ennen kuin se kaadetaan lettujen päälle.