Jogurttijäätelöä mansikoiden, valkosuklaan ja pistaasipähkinöiden kera

5 annosta
Jogurttijäätelöä-mansikoiden,-valkoisen-suklaan-ja-pistaasipähkinöiden-kera_1400x1400px Jogurttijäätelöä-mansikoiden,-valkoisen-suklaan-ja-pistaasipähkinöiden-kera_1400x1400px
Näitä tarvitset
150 g mansikoita
275 g Salakis Turkkilaista jogurttia
75 g tomusokeria
1 sitruuna
60 g valkosuklaa
50 g pistaasipähkinöitä
Tuotteemme
Valmista ruoka näin

Huuhtele ja puhdista mansikat, kaada 100 g mansikoista yhdessä jogurtin, tomusokerin, hienoksi raastetun sitruunankuoren ja sitruunanmehun kanssa tehosekoittimeen ja sekoita kauniiksi punaiseksi jogurttimassaksi.

Kuutioi loput 50 g mansikoista, rouhi 30 g valkosuklaa ja lisää massaan.

Kaada sen jälkeen massa jäätelömuotteihin ja laita niihin tikku. Laita muotit pakastimeen ja anna jäätyä 3—4 tuntia. Sulata loput suklaasta vesihauteessa ja rouhi pistaasipähkinät hienoiksi. Ota jäätelöt pois muoteista ja ripottele niiden päälle valkosuklaa ja rouhittua pistaasipähkinää.