Kaada jogurtti kulhoon ja lisää ½ dl sokeria ja vaniljasokeri. Sekoita hyvin ja laita kulho pakastimeen. Anna jäätyä n. 1–1½ tuntia ja sekoita sitä tasaisin välein.
Kaada munanvalkuaiset kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi. Lisää loppu sokeri ja vatkaa, kunnes seos on kiinteää ja valkoista. Ota jogurtti pakastimesta, kääntele valkuaisvaahto varovasti joukkoon ja pane takaisin pakastimeen. Anna jäätyä n. 2-3 tuntia, kunnes seos on kiinteä mutta silti koostumukseltaan kermaista.
Pilko valkosuklaa ja levitä tasaisesti leivinpaperille. Paista suklaata 7-8 minuuttia 180 asteisessa uunissa, kunnes se on sulanut ja ruskistunut hieman. Ota suklaa uunista ja anna jäähtyä. Murusta jäähtynyt suklaa karkeaksi rouheeksi.
Tarjoa jugurttijäätelö tuoreiden mansikoiden ja valkosuklaarouheen kanssa.
Vinkki: Jäätelö voi jäätyä pidempäänkin kuin 2–3 tuntia, mutta se kovettuu seistyään useita päiviä.