Pane puuvartaat likoamaan veteen 1-2 tunniksi.
Poista lampaanlihasta suurin osa rasvasta ja leikkaa se 2×2 cm:n kuutioiksi. Pane lihat kulhoon.
Sekoita jogurtti, mausteet, pilkottu valkosipuli ja 1 rkl oliiviöljyä marinadiksi. Kaada marinadi lihakuutioiden päälle ja jätä marinoitumaan vähintään 2-3 tunniksi, mielellään pidempäänkin. Parasta on, jos marinoit lihaa vuorokauden ajan, jos mahdollista.
Kuori sipulit ja pilko ne neljään osaan. Kääntele paloja oliiviöljyssä, timjamisilpussa ja suolassa.
Pane vartaisiin vuorotellen lihaa, tomaatteja ja sipulia, kunnes kaikki 8 varrasta ovat täynnä.
Grillaa vartaita kuumassa grillissä n. 2-3 minuuttia niin, että marinadi paistuu kunnolla ja lihan pintaan tulee kuori ja kasvikset kypsyvät.
Ota vartaat grillistä ja tarjoa salaatin, uusien perunoiden ja kasvisten kera.