Kilpailusta
Voit osallistua kilpailuun Facebook-sivullamme https://www.facebook.com/SalakisSuomi/. Osallistut kilpailuun lataamalla valokuvan annoksesta, missä olet käyttänyt Salakis-jogurttia. Kuvaile ruokaa muutamalla sanalla. Voit osallistua kilpailuun vain yhden kerran.

Osallistuminen ei edellytä ostoja. Kilpailu päättyy tiistaina 12. kesäkuuta 2018 klo 23.59. Arvomme voittajan kaikkien niiden joukosta, jotka ovat ladanneet kuvan reseptistään. Otamme yhteyttä voittajaan niiden tietojen perusteella, jotka ovat saatavilla Facebookissa. Toisinaan yhteyden saaminen voi olla vaikeaa, sen vuoksi kirjoitamme voittajan nimen Facebookissa postauksen kommenttikenttään sekä teemme siitä erillisen postauksen. Pidä siis silmällä Facebook-sivuamme kesäkuun 12. päivän jälkeen. Jos voittaja ei vastaa 48 tunnin kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa toisen voittajan.

Kilpailun järjestäjä on Lactalis Scandinavia, eikä Facebook Inc. osallistu sen järjestämiseen, sponsorointiin tai hallinnointiin mitenkään.

Palkinnosta
Palkinto on Tjäreborgin matkalahjakortti arvoltaan 1 500 €, ja palkinnoksi pitää valita matka Välimeren alueelle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Lactalis maksaa palkinnosta menevän arpajaisveron. Voittaja antaa suostumuksensa siihen, että hän lähettää 3–4 valokuvaa tai videota matkaltaan Välimeren alueelle, sekä myöntää Lactalis Scandinavialle oikeuden jakaa ne Salakiksen Facebook-sivulla.

Kuka voi osallistua?
Osallistujan pitää täyttää 18 vuotta viimeistään vuoden 2018 huhtikuun aikana. Lactalis Scandinavian työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

Käytämme antamiasi henkilötietoja vain tämän kilpailun yhteydessä emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Poistamme tiedot voittajan kanssa käydystä keskustelusta vuoden kuluttua kilpailun päättymisen jälkeen.

Lähetä kilpailua koskevat kysymykset osoitteeseen: orders@lactalis.fi.

Käy Facebook-sivullamme.