Salakis Venäläinen jogurtti 17% – yhtä hyvää kylmänä ja kuumana

Salakis Venäläinen jogurtti sisältää 17 % rasvaa. Tämän vuoksi sen maku on pehmeämpi mutta kuitenkin miedon ja raikkaan hapan. Koostumus on kiinteän kermainen, kuin löysää kermavaahtoa. Se on hyvä vaihtoehto ranskankermalle, kermalle ja smetanalle, joissa kaikissa on enemmän rasvaa.

Yhtä hyvää kylmänä ja kuumana

Venäläinen jogurtti kestää hyvin keittämistä. Se sopii sen vuoksi erityisen hyvin lämpimiin ruokiin, kuten kastikkeisiin ja piirakoihin, koska se kestää korkeita lämpötiloja juoksettumatta tai kokkaroitumatta. Se sopii hyvin myös hapokkaisiin ruokiin, joiden kanssa muut maitotuotteet juoksettuvat helposti.

Venäläinen jogurtti sopii myös kylmiin ruokiin, kuten salaatinkastikkeisiin tai salaattiin majoneesin sijaan sekä wrapien ja pitaleivän kastikkeeksi. Se sopii hyvin myös jälkiruokiin. Jogurtti antaa kiinteän koostumuksen kakuntäytteille, kreemeille, pannacottalle, jäätelölle ja juustoille, jolloin liivatetta tai muita sakeuttamisaineita ei tarvita. Venäläisen jogurtin mieto happamuus antaa täydellistä tasapainoa marjoille, hedelmille ja muulle makealle.

Ainesosat: Pastöroitu maito, pastöroitu kerma ja hapate.

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 758 kJ/183 kcal
Rasvaa 17 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 11,1 g
Hiilihydraatteja 4,2 g
josta sokereita 4,2 g
Proteiinia 3,4 g
Suolaa 0,08 g

Pakkauskoko 500 g