Kreikkalainen salaatti

4 hengelle
Græsk-fetasalat_Lindahls2215
Näitä tarvitset
½ kurkkua
8 kirsikkatomaattia
1 punasipuli
200 g Salakis salaattijuustoa
50 g pinjansiemeniä
50 g oliiveja
2 dl Salakis kreikkalaista jogurttia
1 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa
vastajauhettua pippuria
sitruuna
1 nippu basilikaa
Tuotteemme
Valmista ruoka näin

Leikkaa kurkku pitkittäin ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku viipaleiksi.

Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia ja punasipuli ohuiksi viipaleiksi.

Asettele kaikki kasvikset vadille ja murustele päälle juustoa. Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä ja oliiveilla.

Sekoita jogurtti, oliiviöljy, suola, pippuri, sitruunamehu ja basilika. Kaada jogurttikastike salaatin päälle ja tarjoile.