Kaalisalaatti jogurtin, tillin ja mustapippurin kanssa

4 hengelle
Spidskål-med-yoghurt,-dild,-sort-peber-og-oliven_Lindahls2126 Spidskål-med-yoghurt,-dild,-sort-peber-og-oliven_Lindahls2126
Näitä tarvitset
1 suippo- tai valkokaali
2 dl Salakis turkkilaista jogurttia
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl omenaviinietikkaa
1 tl hunajaa
merisuolaa
vastajauhettua pippuria
1 nippu tilliä
Tuotteemme
Valmista ruoka näin

Poista kaalista uloimmat lehdet, halkaise se ja huuhdo kylmässä vedessä. Kuivaa huolellisesti.

Pilko kaali paloiksi ja pane ne kulhoon.

Sekoita jogurtti oliiviöljyn, omenaviinietikan, hunajan, suolan, mustapippurin ja silputun tillin kanssa.

Sekoita huolellisesti ja maista, tarvitaanko ehkä lisää mausteita. Lisää kastike kaalinpalojen joukkoon, sekoita ja kaada tarjoiluastiaan.

Tarjoa sellaisenaan tai paistetun kalan, linnun tai vasikanlihan lisäkkeenä.